Ивано-Франковская область (Изменить регион)
Яремча, Ивано-Франковская область, добавлено 18 июня 2013 в 15:28, номер 276368
В мальовничій місцевості Карпат на околиці м. Яремче 5км. від центру в напрямку курорту «Буковель» на березі річки Прут. Зручний підїзд. Ідеально підходить для сімейного відпочинку.
Прибирання номерів – по потребі. Зміна постелі – 1раз на 5 днів. Розрахунковий час:
-виселення до 12.00
-поселення після 14.00. Харчування – за додаткову плату.
Як доїхати: До Яремче - поїздом, автомобілем, автобусом чи маршруткою; є можливість трансферу з Івано-Франківська. Проїхати через центр міста до зупинки Ямна, далі за 500м. повернути за вказівником "Явірник". Можна домовитись про зустріч.
Проживання:
Котедж №4 з сауною та каміном, ( диван, супутникове ТБ, холодильник, електрочайник, столовий та чайний сервізи), 2 спальні (2 двохспальні ліжка), 2 санвузла (душова кабіна, унітаз, умивальник), кількість рушників – 2 на особу. Балкони з видом на гори та річку.
Додаткові безкоштовні послуги – автостоянка, альтанки, мангал, надання інформаційних послуг по відпочинку, виклик таксі.
Послуги за додаткову плату – харчування по замовленню (сніданок, вечеря),транспортні послуги, організація екскурсій, трансфер. Відстань до: Яремче «Багрівець» – 4 км., Гірськолижний курорт «Буковель» - 30 км., с. Яблуниця - 25 км., смт. Ворохта - 20 км. Приємного відпочинку!
Явірник котедж 4 Явірник котедж 4 Явірник котедж 4 Явірник котедж 4 Явірник котедж 4
800.00 грн.
информация о продавце
0972 XXXX
Яремча, Ивано-Франковская область
Василь
характеристики объявления
Объявление от: Частное лицо
Состояние: Новое
Тип: Предложение